Slučování eReadingu a Palmknih

Dobrý den,

rádi bychom Vás informovali o průběhu blížícího se slučování Palmknih a eReadingu. Od 5. 8. 2019 bude docházet k postupnému ukončování webu eReading.cz. Neuvidí jej například nově příchozí čtenáři, kterým se zobrazí informace o přesměrování na Palmknihy.cz, kde funguje vše identicky jako na eReadingu. Registrované čtenáře jsme informovali pomocí e-mailu a převedli jsme jim vše od přihlašovacích údajů přes knihovničku až po kredity.

Při slučování se nemusíte obávat výpadku služby. Palmknihy a eReading mají již řadu let společnou kancelář, tým, skrýš na sladkosti, IČO, server a veškeré systémy. Díky tomu mohlo dojít k reálnému (technickému) přepnutí bez jakýchkoliv komplikací v předchozím měsíci. Ani původní aplikace eReading s přechodem nekončí a bude záložně fungovat nadále (dokud čtenáři nepřejdou). Vývoj nové aplikace (respektive její 1. fáze: Čtečka e-knih) je téměř dokončen a nyní se dolaďují veškeré detaily.

Společně s chystanými změnami jsme se snažili myslet za roh a zvažovali, jak nadále ulehčit novým i stávajícím čtenářům orientaci v eVýpůjčkách. Do debaty jsme zapojili také pár knihoven a prošli jsme veškeré možnosti i případné nástrahy. Aby nové čtenáře nemátlo, že jim pro eVýpůjčky eReading doporučujeme aplikaci Palmknihy, přejmenujeme v nejbližší době tuto službu na eVýpůjčky Palmknihy. Web, aplikaci i službu tak jednoduše spojí jeden název značky (oznámení zahrneme do podkladů pro váš web).

Ve druhé fázi vývoje (podzim 2019) doplníme nabídku o audioknihy, kde se společně s Vámi i s vaším správcem systému předem domluvíme (nejen) na technických podrobnostech. Brzy můžete očekávat další informace o průběhu.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *